ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СВІЖОГО І ХРУСТКОГО СИДРУ
Органічна версія SafCider™ AC-4. Забезпечує дуже хороше засвоєння фруктози та чудово підходить для сидру з низькою щільністю. Інгредієнти: Дріжджі ( Saccharomyces cerevisiae ), емульгатор: сорбітан моностеарат (E491)
СЕНСОРНИЙ ПРОФІЛЬ SAFCIDER™ AC-4 BIO Інтенсивно свіжий ароматичний профіль (яблучний, квітковий) з хрусткою структурою сидру, що підсилює смак. Зверніть увагу, що ці спостереження базуються на випробуваннях рецептів французького сидру.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SAFCIDER™ AC-4 BIO
Дозування / температура – від 10 до 20 г/гл для першої ферментації – від 30 до 40 г/гл для призового мусу – Широкий температурний спектр бродіння: 10-30°C (50-86°F).
Використання Для солодких і сухих сидрів зі свіжих або концентрованих яблучних соків. Підходить для складних умов бродіння та сумішей із цукровими сиропами. Процедура регідратації: ① Пряме щеплення: Вилийте дріжджі на поверхню щонайменше в 10 разів більше їх ваги сусла (можливо, безпосередньо на верх резервуара або під час заповнення резервуару після освітлення). Обережно перемішайте, щоб уникнути або розбити грудки. Негайно перелийте в резервуар шляхом перекачування з аерацією (або гомогенізуйте об'єм резервуара). ② З попередньою регідратацією: Налийте дріжджі на поверхню в 10 разів більше їх ваги водопровідної води кімнатної температури. Обережно перемішайте, щоб уникнути або розбити грудки. Зачекайте 20 хвилин і перенесіть в резервуар за допомогою перекачування з аерацією.
SafCider™ TF‑6
ЩОБ МАКСИМІЗУВАТИ ФРУКТОВІСТЬ ВАШОГО СИДРУ
Забезпечує дуже хороше засвоєння фруктози та чудово підходить для сидру з високою щільністю. Інгредієнти: Дріжджі ( Saccharomyces cerevisiae* ), емульгатор: сорбітан моностеарат (E491)
СЕНСОРНИЙ ПРОФІЛЬ SAFCIDER™ TF-6
Дуже висока інтенсивність аромату та складність у бік свіжих фруктових нот (яблуко, банан-груша, червоний, цитрусові та екзотичні фрукти) у поєднанні з цікавими фруктовими нотами (яблучне пюре). Солодке та кругле відчуття у роті посилює відчуття цукерки. Зверніть увагу, що ці спостереження базуються на випробуваннях рецептів французького сидру.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SAFCIDER™ TF-6
Дозування/Температура – від 20 до 40 г/гл для першого бродіння – Широкий спектр температури бродіння: 10-30°C (50-86°F).
Використання Для солодкого сидру зі свіжих яблучних соків. Процедура регідратації: ① Пряме щеплення: Вилийте дріжджі на поверхню щонайменше в 10 разів більше їх ваги сусла (можливо, безпосередньо на верх резервуара або під час заповнення резервуару після освітлення). Обережно перемішайте, щоб уникнути або розбити грудки. Негайно перелийте в резервуар шляхом перекачування з аерацією (або гомогенізуйте об'єм резервуара). ② З попередньою регідратацією: Налийте дріжджі на поверхню в 10 разів більше їх ваги водопровідної води кімнатної температури. Обережно перемішайте, щоб уникнути або розбити грудки. Зачекайте 20 хвилин і перенесіть в резервуар за допомогою перекачування з аерацією.
SafCider™ AC‑4
ІДЕАЛЬНО ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СВІЖОГО І ХРУСТКОГО СИДРУ
Забезпечує дуже хороше засвоєння фруктози та чудово підходить для сидру з низькою щільністю. Інгредієнти: Дріжджі ( Saccharomyces cerevisiae ), емульгатор: сорбітан моностеарат (E491)
СЕНСОРНИЙ ПРОФІЛЬ SAFCIDER™ AC-4 Інтенсивно свіжий ароматичний профіль (яблучний, квітковий) з хрусткою структурою сидру, що підсилює смак. Зверніть увагу, що ці спостереження базуються на випробуваннях рецептів французького сидру.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SAFCIDER™ AC-4
Дозування / температура – від 10 до 20 г/гл для першої ферментації – від 30 до 40 г/гл для призового мусу – Широкий температурний спектр бродіння: 10-30°C (50-86°F).
Використання Для солодких і сухих сидрів зі свіжих або концентрованих яблучних соків. Підходить для складних умов бродіння та сумішей із цукровими сиропами. Процедура регідратації: ① Пряме щеплення: Вилийте дріжджі на поверхню щонайменше в 10 разів більше їх ваги сусла (можливо, безпосередньо на верх резервуара або під час заповнення резервуару після освітлення). Обережно перемішайте, щоб уникнути або розбити грудки. Негайно перелийте в резервуар шляхом перекачування з аерацією (або гомогенізуйте об'єм резервуара). ② З попередньою регідратацією: Налийте дріжджі на поверхню в 10 разів більше їх ваги водопровідної води кімнатної температури. Обережно перемішайте, щоб уникнути або розбити грудки. Зачекайте 20 хвилин і перенесіть в резервуар за допомогою перекачування з аерацією.
SafCider™ AS‑2
ЩОБ НАДАТИ СОЛОДКОСТІ ТА СКЛАДНОСТІ ВАШОМУ СИДРУ
Забезпечує дуже хороше засвоєння фруктози та чудово підходить для сидру з низькою щільністю. Інгредієнти: Дріжджі ( Saccharomyces bayanus* ), емульгатор: сорбітан моностеарат (E491)
СЕНСОРНИЙ ПРОФІЛЬ SAFCIDER™ AS-2 Свіжий ароматний профіль (яблуко, цитрусові) з приємними продуманими фруктовими нотами (яблучне пюре), що надає гарну загальну комплексність. Солодкий і округлий смак. Зверніть увагу, що ці спостереження базуються на випробуваннях рецептів французького сидру.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SAFCIDER™ AS-2
Дозування/Температура – від 10 до 20 г/гл для першого бродіння – Широкий спектр температури бродіння: 10-30°C (50-86°F).
Використання Для всіх видів солодкого та сухого сидру зі свіжих або концентрованих яблучних соків. Придатний для важких умов бродіння і сумішей з цукровими сиропами. Процедура регідратації: ① Пряме щеплення: Вилийте дріжджі на поверхню щонайменше в 10 разів більше їх ваги сусла (можливо, безпосередньо на верх резервуара або під час заповнення резервуару після освітлення). Обережно перемішайте, щоб уникнути або розбити грудки. Негайно перелийте в резервуар шляхом перекачування з аерацією (або гомогенізуйте об'єм резервуара). ② З попередньою регідратацією: Налийте дріжджі на поверхню в 10 разів більше їх ваги водопровідної води кімнатної температури. Обережно перемішайте, щоб уникнути або розбити грудки. Зачекайте 20 хвилин і перенесіть в резервуар за допомогою перекачування з аерацією
SafCider™ AB‑1
ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ДЛЯ ЗБАЛАНСОВАНОГО СИДРУ
Забезпечує дуже хороше засвоєння фруктози та чудово підходить для сидру з низькою щільністю. Інгредієнти: Дріжджі ( Saccharomyces cerevisiae ), емульгатор: сорбітан моностеарат (E491)
СЕНСОРНИЙ ПРОФІЛЬ SAFCIDER™ AB-1 Делікатний ароматний профіль, що поєднує свіжі (яблуко) і продумані фруктові (яблучне пюре) ноти зі збалансованою смаковою структурою сидру. Зверніть увагу, що ці спостереження базуються на випробуваннях рецептів французького сидру.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ SAFCIDER™ AB-1
Дозування / температура – 20–30 г/гл для першого бродіння – 30–40 г/гл для приз де мусу – Широкий спектр температури бродіння: 10-30°C (50-86°F).
Використання Для солодкого та сухого сидру зі свіжого або концентрованого яблучного соку. Придатний для важких умов бродіння і сумішей з цукровими сиропами. Процедура регідратації: ① Пряме щеплення: Вилийте дріжджі на поверхню щонайменше в 10 разів більше їх ваги сусла (можливо, безпосередньо на верх резервуара або під час заповнення резервуару після освітлення). Обережно перемішайте, щоб уникнути або розбити грудки. Негайно перелийте в резервуар шляхом перекачування з аерацією (або гомогенізуйте об'єм резервуара). ② З попередньою регідратацією: Налийте дріжджі на поверхню в 10 разів більше їх ваги водопровідної води кімнатної температури. Обережно перемішайте, щоб уникнути або розбити грудки. Зачекайте 20 хвилин і перенесіть в резервуар за допомогою перекачування з аерацією.